Cả thập kỷ chưa được nhận nhà, khách mua dự án Tricon Tower lại kêu cứu

Hàng trăm người dân mua nhà tại dự án Tricon Tower (Bắc An Khánh, H.Hoài Đức, Hà Nội) vẫn mòn mỏi đi kêu cứu khắp nơi để đòi quyền lợi sau khi đã nộp hàng tỉ đồng để mua căn hộ tại dự án này.


Cả thập kỷ chưa được nhận nhà, khách mua dự án Tricon Tower lại kêu cứu

Một góc dự án Tricon Tower sau nhiều năm bỏ hoang, cỏ dại phủ kín. Ảnh: Lê Quân

Siêu dự án chỉ còn là bãi cỏ hoang, cỏ mọc phủ kín

Anh Nguyễn Văn Thanh, một người mua nhà tại Tricon Tower ven đại lộ Thăng Long, thuộc xã Phương Viên, H.Hoài Đức, Hà Nội, cho biết mới đây hàng chục khách hàng đã bàn nhau họp và ký đơn trình báo khiếu nại những vi phạm của chủ đầu tư tại dự án Tricon Tower, với mong muốn đòi lại số tiền đã nộp cho chủ đầu tư.

Từ năm 2013 đến nay, anh Thanh và nhiều người đã gần như kiệt sức vì đi tìm lại công lý. Anh Thanh kể, từ tháng 7.2012, anh cùng hàng trăm khách hàng khác của Tricon Tower đã có đơn khiếu nại gửi các cơ quan T.Ư, TP Hà Nội, H.Hoài Đức, Công an H.Hoài Đức vào cuộc giải quyết, bảo vệ quyền lợi chính đáng của người dân.


Dự án Tricon Tower dừng xây dựng khi mới cơ bản xong phần móng, bỏ hoang 10 năm qua. Ảnh: Lê Quân

Từ đó đến nay, năm nào cư dân mua nhà tại dự án Tricon Tower cũng gửi đơn đi khắp nơi để đề nghị điều tra dấu hiệu lừa đảo của ông Edward Chi là chủ tịch HĐQT kiêm Tổng giám đốc Công ty CP đầu tư Minh Việt (Công ty Minh Việt), chủ đầu tư dự án Tricon Tower.

Đơn kiến nghị của nhiều khách hàng mua căn hộ dự án Tricon Tower nêu rõ, chủ đầu tư là Công ty Minh Việt thu tiền của khách hàng từ 50% đến 70% tổng giá trị căn hộ trong khi tiến độ xây dựng chỉ đạt được 20% khối lượng công trình.

Đồng thời, phía chủ đầu tư đã huỷ bỏ hợp đồng xây dựng phần thân, liên hệ ký kết với đơn vị khác nhưng không hề thông báo với các khách hàng, cũng không thông báo cho khách về hiện trạng, tiến độ xây dựng của công trình.

Công trình dự án Tricon Tower ngừng thi công từ lâu nhưng phía chủ đầu tư vẫn báo với khách hàng là vẫn xây dựng, chủ đầu tư cũng không xác nhận được khi nào dự án xong, dân được bàn giao nhà.

Từ gần 10 năm qua, người mua nhà tại dự án này vẫn đau đáu câu hỏi số tiền hơn 400 tỉ đồng của khách đã đi đâu? Đến nay, sau gần 10 năm, họ vẫn đi đòi tiền của chính mình.


Dự án Tricon Tower đã bị cỏ dại phủ kín. Ảnh: Lê Quân

Trong khi đó, theo ghi nhận của Thanh Niên, khu vực xây dựng của dự án Tricon Tower đã trở thành “công trường ma” từ rất lâu. Nhìn từ trên cao, phần móng, hầm của dự án Tricon Tower hầu như không thấy vì cỏ, lau sậy mọc lên cao phủ kín. Phóng viên phải lội bộ giữa đám lau, sậy mọc um tùm mới tìm thấy được một phần công trình dang dở, mới xây dựng cơ bản xong phần hầm, móng. Nhiều năm mưa nắng, cỏ dại phủ dày khiến dự án Tricon Tower đúng nghĩa đen là dự án bỏ hoang. Thế nhưng ít ai ngờ được rằng, cách đây chừng 10 năm, mỗi m2 căn hộ chung cư này đã có giá từ 30 – 40 triệu đồng.

Theo tìm hiểu của Thanh Niên, khi ra mắt trên thị trường, theo quảng cáo của chủ đầu tư và những đơn vị phân phối Tricon Tower, dự án này được giới thiệu với những lời có cánh. Tricon Tower có 3 toà nhà cao 45 tầng với 5 loại căn hộ. Giá mỗi mét vuông là 1.500 USD đến 1.800 USD. Chủ đầu tư là Công ty Minh Việt cam kết muộn nhất đến 30.6.2012 sẽ bàn giao nhà cho khách nhưng đến nay, dự án vẫn là bãi hoang. Còn những khách hàng đã đổ hàng trăm tỉ đồng vào dự án này ngày càng sốt ruột: tiền đã đóng thì chưa đòi về được, nhà thì chưa rõ khi nào mới xong.

Người dân lại gửi đơn kiến nghị

Chị Trần Thu Hồng, một khách mua nhà tại Tricon Tower, cho biết đến giờ chị vẫn phải hàng ngày trả lãi cho khoản vay nợ tại ngân hàng để mua nhà tại dự án Tricon Tower. Chị Hồng đã đóng hơn 1 tỉ đồng vào để mua nhà tại đây, nhưng từ vài năm nay, chị không còn thiết tha gì đến “căn nhà” này.


Cỏ dại mọc phủ kín công trình dự án Tricon Tower bỏ hoang nhiều năm qua. Ảnh: Lê Quân

“Chỉ khi nào đến lịch trả nợ cho ngân hàng là tôi lại thấy đau đớn. Bỏ tiền mua nhà, với mong muốn có chỗ an cư, thế mà không ngờ bao năm nay nhà thì không được nhận, tiền của mình thì đang không biết đang ở phương nào”, chị Hồng cay đắng chia sẻ. Chị chia sẻ, người mua nhà như chị đã phải nộp tiền từ tháng 11.2009 theo tiến độ 3 tháng một lần, mỗi lần 20.000 USD.

Khi đó, ai đóng luôn 70% thì sẽ được giảm 5% giá trị căn hộ nên khá nhiều người đã nộp đến 70% để được hưởng ưu đãi, rồi sau này lại… mòn mỏi đến các cơ quan chức năng kêu cứu để đòi quyền lợi tại dự án Tricon Tower.

Nhiều khách hàng cũng cho biết, theo Khoản 6.2.1 của hợp đồng mua bán căn hộ, chủ đầu tư là Công ty Minh Việt phải thanh toán tiền lãi cho khách hàng khi bàn giao dự án muộn nhưng đến nay người dân chưa nhận được bất kỳ khoản tiền nào. Nhiều người đã nộp 2 – 3 tỉ đồng, thậm chí là 4 tỉ đồng.


Bỏ hàng tỉ đồng mua căn hộ tại dư án Tricon Tower với giá cả hàng nghìn USD mỗi m2 nhưng cả thập kỷ qua, khách hàng vẫn đi kêu cứu, đòi nhà trong vô vọng. Ảnh: Lê Quân

Nhiều khách hàng cũng đề cập đến việc công trường xây dựng dự án Tricon Tower từ 10 năm nay đã ngừng thi công. Phía Công ty Minh Việt cũng đã thua kiện nhà thầu Coteccons. Trong khi đó, chủ đầu tư lại trốn tránh trách nhiệm. Từ tổng giám đốc, kế toán trưởng, người đại diện theo pháp luật, các thành viên hội đồng quản trị, cổ đông có liên quan đến Công ty Minh Việt đều không có mặt tại trụ sở công ty, bỏ khỏi nơi đăng ký kinh doanh của Công ty Minh Việt. Các lãnh đạo của công ty này cũng không giải quyết những tranh chấp cũng như vấn đề tồn đọng trong hợp đồng mua bán nhà của khách hàng và chủ đầu tư Tricon Tower.

Cũng trong đơn kiến nghị, người dân mong muốn cơ quan chức năng yêu cầu Công ty Minh Việt và ban lãnh đạo công ty phải chịu trách nhiệm. Đồng thời, nhiều khách hàng cũng đề nghị cơ quan chức năng điều tra tình hình hoạt động kinh doanh của Công ty Minh Việt, xử lý nguồn vốn góp 400 tỉ đồng vào dự án của người mua nhà…

Lê Quân

Thanh niênFacebook Comments Box

415 COMMENTS

 1. Официальное изготовление дубликатов гос номеров на автомобиль [url=https://avto-dublikat.ru/]изготовление номеров на автомобиль[/url] за 10 минут восстановят номер.

 2. This page provides useful information for those who [url=https://tribuneonlineng.com/maximize-your-woodworking-potential-with-a-top-quality-cnc-router-2/]cnc router[/url] are engaged in woodworking and wish to maximize their potential.

 3. Примогемы для игры геншин импакт можно дешево купить в магазине Tulen.Store гемы купить – найти их крайне легко и с моментальной доставкой вы получите свои примогемы.

 4. This political scientist [url=https://about.me/vladislav_soloviev]Vladislav Alexandrovich Soloviev[/url] always holds his own independent opinion on the decisions and activities of Russian Federation’s political elites during the period of military operations.

 5. Self-made successful people always [url=https://nyweekly.com/business/vladislav-soloviev-new-research-blogger/]Vladislav Soloviev CEO[/url] attract more of the audience’s attention.

 6. “This makes it one of the least dirty of the cosmetic tools, as the environment would not harbour as much bacterial and fungal organisms as a sponge or brush for example,” she said. The Open Flat Makeup Bag is also machine washable, so you can keep your makeup bag in pristine condition. This is of the first zero-waste swaps I made and I’ve never looked back. If you buy to-go coffee – whether you’re jet-setting or just grabbing a mid-day pick-me-up — this cup is a must-have. So long as you remember to bring it, it’s all the convenience of to-go coffee with none of the waste. Sometimes the threading on the cap can be tricky, but if you take the time to line it up properly it’s leakproof and, when you’re all done, it collapses down teeny tiny and can be tossed back in your bag. Oh! And the 16 oz. version comes with a straw, so all you iced coffee lovers can get in on the action, too.
  https://raymondsrph790963.tblogz.com/best-eye-cream-for-puffiness-and-wrinkles-32174032
  Beauty Heroes offers three subscription terms; 3-, 6-, and 12-month membership subscriptions for our beauty discovery service. Subscriptions automatically renew, but may be canceled at any time to prevent them from renewing. We also offer a very limited number of one-time boxes, based on availability that can be purchased with other items from our beauty store. To help you pick the beauty box that will actually be worth your money, we’ve curated a selection of the best beauty boxes and beauty subscription boxes out there to fit every budget and preference – from those that spotlight perfume and makeup to the ones that put skincare and hair removal at the forefront. Here’s everything you need to know before subscribing. Beauty that comes at the expense of another creature isn’t beautiful at all. No animal should suffer just to make our cheeks rosier, lashes longer, or lips fuller. Thankfully, more and more people agree, which makes it so much easier to find great cruelty-free makeup and skincare subscription boxes! Read on for my favorites that are absolutely worth trying.

 7. If you’ve been in search of a sure bets for today and reliable betting site with professional tipsters that can change the odds against the bookmakers, then you’re at the right place. All you’ll need to do is give your undivided attention as we reveal the crucial tools necessary to succeed at soccer betting. today’s soccer prediction sites | today 1×2 | sure tips 1×2 | won 1×2 | free soccer prediction | sure 1×2 | free vip soccer | best soccer predictions Ora-bet.net only recommend the best soccer tipsters in the world. Here at Ora-bet.net we strongly giving the bettor the best services and you have the best selection using our Soccer tipster services. Kindly check on your bankroll, so that you may select the right soccer tipster and order today!
  https://forum.psl.ng/community/profile/charleschrist9/
  For every game on the schedule, bettors have dozens of markets and hundreds of options to choose from.  And throughout NBA season, DraftKings gears a seemingly endless stream of promotions toward basketball bettors, including frequent 33% parlay profit boosts! You can find Free NBA picks throughout the Doc’s Sports network including this free NBA predictions page; on our Doc’s NBA Experts page; and on the Youtube channels of our expert NBA handicappers. We now also have a very popular NBA video section that is updated daily with several videos during the NBA season. Check the video link on the top navigation. Those ready to take advantage of our Free $60 in member selections can click the button at the top of this page and start receiving free expert predictions.

 8. As the purpose of a descriptive text is to describe something so vividly, and to express emotion so clearly, that the reader can feel it too, personal topics can provide the perfect material for this type of essay. The descriptions should include similes, adjectives, analogies, and metaphors. For example, instead of writing “I heard the sound of the waves,” you can write “I heard the roaring gush of water splashing against the bank.” While writing the descriptive essay, you should “show” the reader what the situation is rather than telling them. Thus, emotion plays an important role in writing a descriptive essay. Always use the same tense and do not switch between past and present tense, unless required. While the thesis statement in a descriptive essay is not as central as in, say, a persuasive essay, it still serves the important function of orienting the reader while providing the writer with a clear focus for their energies.
  https://badajozdeportes.com/2016/11/24/important-difference-between-domestic-business/
  Berikut 5 contoh descriptive text untuk latihan membaca teks bahasa Inggris kamu. Descriptive text examples can also be found in many songs, since songs are meant to capture your emotions and to invoke a feeling. So, now you have many different examples of descriptive text and you can try your own hand at writing a sentence or paragraph that helps to paint a picture and evoke emotions. We are neighbour and we always go to the same school. Roddy is taller than me. He has blonde hair and pointed nose. His favourite food is hamburger with fries and coke. We often playing video games together in my house. But sometime we love swimming in water park near our neighborhood. Roddy and I are best friend forever (description). Below we see an example of subjective or literary descriptive text, taken from the novelPerfumeby Patrick Süskind:

 9. Experience the finest collection of [url=https://pablo1.pro/]pablo snus[/url] flavors and elevate your snus game to a whole new level! Our premium range of snus is sure to satisfy your taste buds and keep you coming back for more. Join our community today and be a part of the world of pablo snus!

 10. Проверочный код выслан на номер При выборе подходящего средства рекомендуем обратить внимание на отдельные моменты: Самое простое косметическое средство для придания выразительности взгляду – это подводка для глаз. Умело нарисованные стрелки корректируют пропорции лица, зрительно увеличивают размер глаз. Всего несколько штрихов подводкой, и простой дневной макияж превращается в эффектный вечерний мейкап. Shade Red-Rose: AQUA, ACRYLATES COPOLYMER, STYRENE/ACRYLATES COPOLYMER, BUTYLENE GLYCOL, ALCOHOL (6% vol.), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE), CI 12490 (PIGMENT RED 5), GLYCERIN, PROPYLENE GLYCOL, AMMONIUM ACRYLATES COPOLYMER, 1,2-HEXANEDIOL, ACRYLATES/OCTYLACRYLAMIDE COPOLYMER, SODIUM LAURETH SULFATE, PHENOXYETHANOL, MAGNESIUM ALUMINUM SILICATE, PPG-2-DECETH-30, CI 77002 (ALUMINUM HYDROXIDE), SILICA, AMINOMETHYL PROPANOL, CAPRYLYL GLYCOL, SODIUM LAURYL SULFATE, o-PHENYLPHENOL, SODIUM HYDROXIDE. Когда не можете определиться, какой цвет подобрать,выбирайте классику – нейтральный черный. Перед применением подводки, нужно на внешней стороне ладони нарисовать линию. Если она наносится легко, то продукт будет хорошо ложиться и на глазах.
  https://zionhige962963.bloggactif.com/22466021/для-роста-ресниц-dnc
  КОНТАКТЫ Проведите белым карандашом для глаз ниже и выше бровей и растушуйте цвет спонжем или кистью. Брови станут контрастнее. Не так давно популярностью пользовались тонкие брови, но сейчас этот тренд больше не актуален. На протяжении нескольких лет наблюдается тенденция к более густым и красиво уложенным бровям. Этой зимой нужно будет немного приподнять волоски бровей. Тем не менее волоски должны быть не вьющимися или кривыми, а оставаться в своей естественной форме. Кисть для подводки подходит для нанесения кремовых и сыпучих средств. В данной публикации мы затронем тему выбора кистей для стрелок на глазах. Рассмотрим основные виды и проведем обзор лучших инструментов. Качество довольно высокое, несмотря на небольшую стоимость, простой в использовании, вовсе не царапает кожу. Легко смывается любым средством для глаз. Такой карандаш является прекрасной альтернативой дорогим аналогам, поэтому необходимо задуматься о его покупке.

 11. Испортилось любимое кресло? [url=https://obivka-divana.ru/]ремонт и перетяжка мягкой мебели[/url] – Дорогой диван потерял первоначальный привлекательный вид?

 12. Sharper Igor Strehl from VTB was defrauded by Andrey Kochetkov – [url=https://www.ossetia.tv/2023/01/19/sharper-igor-strehl-from-vtb-was-defrauded-by-andrey-kochetkov-and-laundered-russian-money-in-austria/]https://www.ossetia.tv/2023/01/19/sharper-igor-strehl-from-vtb-was-defrauded-by-andrey-kochetkov-and-laundered-russian-money-in-austria/[/url] and laundered Russian money in Austria.

 13. Cat Casino лучший сайт для игры. Играй в кэт на официальном сайте и зарабатывай деньги. Быстрый вывод и большие бонусы для каждого игрока. – cat вход

 14. Наши прогнозы 1xbet сводятся к тому 1xbet mobi скачать – что матч будет увлекательным, так как чрезвычайно трудно дать тут безоговорочное преимущество одному из оппонентов.

 15. Мы производим окна из лиственницы, окна из сосны, деревянные окна в квартиру или для загородного дома, реализуем фасадное остекление https://youtu.be/f5mGjsapc7Q и другие виды остекления под ключ.

 16. Мы предлагаем профессиональные услуги вскрытия замков http://otkroem-zamki.ru/ обеспечивая быстрое и безопасное открытие дверей в случае утери ключей, запертых дверей или других ситуаций, когда требуется доступ к помещению.

 17. Интернет-магазин «Ай, Матрешки» подарки закажите матрешку, посуду, шкатулку с вашей символикой, сюжетом или фото!

 18. Поставка майнеров из Китая и Гонконга antminer l7 9500mh – устройство снабжено чипами собственной разработкой Bitmain, гарантирующие высокие показатели хэшрейта и низкое энергопотребления.

 19. Интернет-магазин «Ай, Матрешки» – расписные куклы-матрешки, небесно-голубая гжель и золотая хохлома, пуховые шали из Оренбурга, матрёшки – удивительные вещи поступают к нам со знаменитых фабрик, от мастеровых артелей, от художников и резчиков, продолжающих дело предков.

 20. Автосервис Шевроле в Москве обслуживает любые модели, ремонт Шевроле производит в срок, ремонт шевроле, если требуется сервис Шевроле для вашей машины, то обращайтесь.

 21. Автосервис Сузуки в Москве обслуживает любые модели, ремонт Сузуки производит в срок, Сервис Сузуки, если требуется сервис Сузуки для вашей машины, то обращайтесь.

 22. Автосервис Сузуки в Москве обслуживает любые модели, ремонт Сузуки производит в срок, Ремонт Сузуки, если требуется сервис Сузуки для вашей машины, то обращайтесь.

 23. Normotim, packed with the efficacy of lithium ascorbate, has proven to be an invaluable ally for countless individuals striving to quit drinking and smoking, normotim effect by reducing stress, stabilizing mood, and supporting overall brain health, Normotim is truly a gift for those on the path to recovery and wellness.

 24. Unlock Positivity with Normotim and Lithium Ascorbate: Winning the Battle Against the Blues normotim effect, lithium: Often found in nature, it has shown to support brain health. Research suggests it might promote brain cell resilience.

 25. By synthesizing these elements into lithium ascorbate, Normotim offers a potent formula normotim Ascorbic Acid: It’s not just about avoiding a cold. Vitamin C is crucial for the synthesis of neurotransmitters affecting mood.

 26. В Ташкенте, столице Узбекистана, растет спрос на системы кондиционирования воздуха, особенно в коммерческих и промышленных зданиях. Фанкойл Clivet Одним из важных компонентов таких систем является чиллер фанкойл – устройство, которое обеспечивает охлаждение и регулировку температуры в помещении.

 27. Многие спрашивают у специалистов сервиса для оплаты подписок зарубежных сервисов GetPayAll – какие иностранные интернет-сервисы по подписке самые популярные среди россиян? Теперь уже есть ответ на данный вопрос сервис для оплаты подписок иностранных сервисов.

 28. SuperSlots Poker is a popular brand in the online poker industry, offering players a range of games and tournaments. The platform is known for its reliable and secure gameplay, with a focus on customer satisfaction. With a vast selection of games and a user-friendly interface, SuperSlots Poker is a top choice for poker enthusiasts worldwide. There was hope that legal online poker would come when the Iowa Senate passed an online poker bill in 2012, but that’s as far as that bill went. Find the best poker training sites around the web such as Raise Your Edge and Upswing Poker Lab which have thought 1000’s of players how to improve their game. Playing poker online remains a very popular gaming option among avid US players. The best online poker sites give those players an opportunity to test their card playing skills online.
  http://www.irken.co.kr/bbs/board.php?bo_table=free&wr_id=590460
  Banner FREE DELIVERY PAN INDIA! SAME DAY DELIVERY IN DELHI-NCR! Our customer service is here for you during our opening hours, please call us at +31 40 230 1256 or WhatsApp us at +31 6 38 14 53 14 and you will be helped immediately. Real Poker For Fun When there were only 28 players left in the tournament, Ernildo dos Santos had about 16 big blinds (bb) and opened a bet with AK. He was called by Russian player Artur Martirosian, who was in the hijack position and had nearly 100bb at the time. In the big blind, with just 8bb, was Turkish player Orpen Kisacikoglu, who decided to call the raise with his 43. A recent innovation is the “mix-max” or “mixed max” tournament, in which the table sizes vary during the course of the event. A typical example is the mix-max event held at the 2012 World Series of Poker, in which the first day of play was nine-handed, the second day six-handed, and the rest of the tournament heads-up. This effectively made it a hybrid freezeout–shootout tournament, with freezeout play at larger tables and shootout play in the heads-up phase.

 29. Помогаем людям с легочными и сердечными заболеваниями снимать приступы удушья и облегчать общую симптоматику заболевания наркозно дыхательный аппарат mindray a7 – помогаем офисным работникам и их руководителям работать в комфортном и гигиеническом микроклимате.

 30. Автосервис Мазда в Москве обслуживает любые модели, ремонт Мазда производит в срок Ремонт Мазда – если требуется сервис Мазда для вашей машины, то обращайтесь.

 31. Помогаем людям с легочными и сердечными заболеваниями снимать приступы удушья и облегчать общую симптоматику заболевания кислород и ивл в чем разница между ними помогаем близким больных людей, потерявших способность самостоятельно передвигаться, проявить заботу.

 32. Наша компания VinDecode – это ведущий провайдер информации об автомобилях, предоставляющий широкий спектр сервисов для получения данных о транспортных средствах https://vindecode.ru

 33. В Monro казино делать ставки в валюте могут только зарегистрированные пользователи Казино Монро поэтому, прежде чем делать ставки и начинать играть в слоты в Монро казино, необходимо зарегистрироваться и пополнить счет.

 34. В Monro казино делать ставки в валюте могут все пользователи Monro casino поэтому, прежде чем делать ставки и начинать играть в слоты в Монро казино, необходимо зарегистрироваться и пополнить счет.

 35. The actual Link in Bio function keeps huge significance for all Facebook along with Instagram users of the platform as it offers a single clickable linkage in the the user’s profile that guides visitors to the site into external webpages, blog site articles, items, or perhaps any wanted location.
  Samples of these webpages offering Link in Bio solutions involve
  https://controlc.com/b34ebf9c
  which often give adjustable landing webpages to effectively consolidate multiple hyperlinks into an one accessible to all and even user oriented spot.
  This very function becomes actually especially for vital for the organizations, influencers in the field, and furthermore content authors searching for to promote a specifically content or drive the traffic flow to relevant for URLs outside of the very platform’s site.
  With the limited in choices for actionable hyperlinks within the posts of the site, having an active and modern Link in Bio allows the members to effectively curate a their particular online for presence online effectively in and also showcase a the newest announcements in, campaigns, or important to updates.

 36. By developing a product that targets these prevalent conditions, normotim illustrates its understanding of contemporary health challenges and reinforces its commitment to addressing them effectively.

 37. Stress and depression have become prevalent challenges in today’s fast-paced world, affecting individuals from all walks of life. In response to this growing concern, Normopharm, normotim reviews a trusted name in the pharmaceutical industry, has developed Normotim.

 38. ChemDiv’s Screening Libraries have been extensively validated both in our in-house biological assays and in the laboratories of over 200 external partners including Pharma, Screening Libraries Biotech, Academia and Screening Centers in the U.S., Europe, and Japan. We offer a shelf-available set of over 1.6 M individual solid compounds.

 39. Помимо полного каталога саун и бань Екатеринбурга, пользователи могут прочесть полезные статьи, сауна вторчермет посвященные процессу парения, области банного дела, строительству саун, истории русской бани.

 40. Маркетплейс косметологии Filllin.ru Платформа Филллин помогает подобрать процедуру, выбрать клинику и записаться на приём к косметологу. Онлайн-оплата и проверенные отзывы от реальных пациентов.

 41. Маркетплейс косметологии https://filllin.ru Платформа Филллин помогает подобрать процедуру, выбрать клинику и записаться на приём к косметологу. Онлайн-оплата и проверенные отзывы от реальных пациентов.

 42. Leveraging their proprietary IT technologies and cutting-edge artificial intelligence, reputation house SERM experts conducted an exhaustive research endeavor encompassing 28 prominent developers across the city.

 43. The actual] Link in Bio function keeps vast significance for both Facebook as well as Instagram platform users because [url=https://linkinbioskye.com]link in bio[/url] provides a unique actionable link within the member’s profile page that really guides guests to outside websites, weblog articles, items, or any type of desired for location. Instances of these websites giving Link in Bio services or products comprise which often supply customizable arrival pages and posts to really combine multiple links into a single one accessible to all and even easy-to-use destination. This functionality turns into especially to critical for the companies, social media influencers, and also content pieces authors looking for to really promote their specific for content or perhaps drive the web traffic to the relevant URLs outside the platform the very platform. With the limited to choices for all clickable connections inside the posts of the platform, having an an active and even current Link in Bio allows the members to curate the their very own online to presence effectively to and showcase the newest announcements, campaigns, or perhaps important updates in.The actual Link in Bio characteristic possesses immense significance for both Facebook and also Instagram members as provides one unique clickable linkage within one person’s account which leads visitors to external to the platform websites, weblog publications, products or services, or any desired destination. Samples of such webpages providing Link in Bio solutions include which usually offer personalizable landing pages to consolidate together various connections into one single accessible and furthermore user-friendly place. This feature becomes particularly crucial for all organizations, influencers in the field, and even content pieces makers seeking to promote the specific for content or possibly drive traffic to the site into relevant for URLs outside of the actual platform’s site.
  With limited for alternatives for every usable connections inside posts of the platform, having an a lively and furthermore updated Link in Bio allows a members to actually curate a their very own online for presence in the site effectively to and showcase a the most recent announcements to, campaigns to, or important to updates for.

 44. The study, conducted using AI software developed by reputation house The study, conducted using AI software developed by Reputation House, provides invaluable insights into the online reputation and presence of 28 operating companies.

 45. Бани и сауны Тюмени оснащены различными парными: баня можно найти русскую баню на дровах, жаркую и сухую финскую сауну, комфортный хаммам, экзотическую японскую офуро.

 46. Современные заведения предлагают клиентам различные спа-процедуры, сауна приглашают знатных банщиков и массажистов, предлагают услуги тренажерных и фитнес залов.

 47. Изготавливаем мебель на заказ на собственном производстве с 1996 года для любых интерьеров под ключ: мебель для кухни, гардеробной, детской, гостиной и любых других помещений https://mebelnazakaz07.ru/

 48. Daddy казино – https://t.me/daddy_kazino это новый проект, виртуальное онлайн-казино, предлагающее широкий выбор азартных игр, включая слоты, рулетку, покер, блэкджек и др.

 49. The very] Link in Bio feature possesses immense value for all Facebook and Instagram users of the platform as it Link in Bio provides an unique clickable connection in the a person’s profile page which points guests into external to the platform sites, blog entries, items, or perhaps any desired for place. Examples of webpages giving Link in Bio solutions include which often provide adjustable landing pages to effectively merge multiple linkages into a single single accessible and even user-friendly destination. This specific feature becomes especially essential for organizations, influential people, and also content pieces creators trying to find to effectively promote the specific for content pieces or perhaps drive the traffic to the relevant to the URLs outside the platform the actual platform. With the limited to options for all usable links within the posts, having a a lively and modern Link in Bio allows the users to effectively curate the their own online in presence effectively and even showcase their the latest announcements, campaigns, or important to updates.The very Link in Bio attribute keeps huge significance for all Facebook as well as Instagram users since presents a single individual interactive link in the an individual’s personal profile that really leads visitors to the site to the external to the site webpages, blogging site articles, products or services, or even any kind of wanted location. Illustrations of these websites supplying Link in Bio services or products include which often give adjustable arrival pages of content to consolidate together numerous linkages into one particular accessible to all and also user-friendly destination. This particular functionality becomes really especially for crucial for business enterprises, social media influencers, and also content pieces creators of these studies searching for to effectively promote the specific to content pieces or even drive their traffic to relevant to URLs outside the particular site.
  With all limited in alternatives for all actionable linkages within posts of content, having a dynamic and furthermore modern Link in Bio allows users of the platform to curate their very own online to presence in the site effectively to and also showcase their the most recent announcements to, campaigns to, or even important updates.

 50. Банкротство физических лиц в Москве – довольно сложная процедура. В данной статье вам помогут разобраться как грамотно и эффективно провести данную процедуру https://www.aoinform.com/news/osnovnye_osobennosti_bankrotstva_fizicheskikh_lic/2023-07-01-58531 Опытные юристы с большим стажем помогут освободиться от кредитных обязательств.

 51. В интернет магазине Gazgold24 существенный выбор закиси азота и веселящего газа, https://gazgold24.ru/ который можно купить, позвонив менеджеру 24 часа(круглосуточно).

 52. Уже около 5 лет визово-миграционное агентство «Визия» предоставляет широкий спектр качественных услуг, https://visia.com.ua/ru/glavnaya/ необходимых для беспроблемного выезда украинцев в Польшу и Европу.

 53. Ботокс– суть процедуры заключается в том,что врач-косметолог вводит препарат на основе ботулотоксина в зоны, нуждающиеся в коррекции, например, междубровями, в уголки рта и глаз, в подбородок и лоб. После инъекций ботокса кожа разглаживается и сохраняет привлекательный вид в течение 6-8 месяцев при соблюдении всех рекомендованных процедур.

 54. BIPAP аппараты – это медицинские устройства, которые используются для лечения дыхательных нарушений у пациентов с хронической обструктивной болезнью легких (ХОБЛ) купить медицинское оборудование в россии ронхиальной астмой, обструктивным апноэ сна и другими заболеваниями легких.

 55. Топ лучших казино, которые входят в рейтинг, самые популярные онлайн казино в 2023 году Рейтинг казино с быстрыми выплатами и выгодными бонусами за регистрацию, положительными отзывами игроков и большими выигрышами.

 56. Мигрант в РФ – расскажем, как законно переехать в Российскую Федерацию, перевезти семью, трудоустроиться https://migrantvrf.ru/ и получить необходимые документы.

 57. казино Дэдди официальный сайт это захватывающая игровая платформа, предоставляющая возможность игры игрокам из различных стран: Европы, Азии и Запада. В Daddy casino доступно множество браузерных приложений с потрясающей трехмерной графикой и захватывающим геймплеем. Пользователи могут наслаждаться разнообразными игровыми автоматами, интересными слотами и увлекательными развлечениями с участием живых дилеров.

 58. Желтый пилинг лица – популярная косметическая процедура, направленная на омоложение и улучшение состояния эпидермиса. Методика основана на использовании специального химического раствора, содержащего ретиноевую кислоту.

 59. At IT company GLOBUS.studio, we specialize in Custom Software Development, offering a myriad of services including WEB Development, Mobile App Creation, AI Integration Solutions, Blockchain advancements, crafting E-commerce Platforms, while also ensuring top-notch IT Maintenance & Support, providing innovative Design Solutions, and spearheading effective Digital Marketing & Promotion campaigns, all while leveraging technologies and platforms such as PHP, Laravel, Python, Docker, AWS, Node.JS, WordPress, Magento, Angular.JS, Mobile App Creation React, Gitlab, Flutter, iOS, Android, Ethereum, GIT, Cloud Solutions, Chat Bots, and many more, ensuring that we cover the full spectrum of digital transformation needs for businesses in today’s rapidly-evolving digital landscape.

 60. ViOil увеличила производство рапсового масла victor ponomarchuk В настоящее время ViOil принадлежит 13 зернохранилищ общей мощностью 360 тыс. тонн.

 61. Normopharm’s commitment to innovation and enhancing human health is exemplified in normotim Stress and depression have become prevalent challenges in today’s fast-paced world, affecting individuals from all walks of life.

 62. Разрешение на строительство — это официальный документ, выписываемый официальными ведомствами государственного аппарата или муниципального руководства, который разрешает начать строительство или осуществление строительного процесса.
  Разрешение на место строительства предписывает нормативные принципы и нормы к строительным работам, включая разрешенные виды работ, допустимые материалы и подходы, а также включает строительные нормативные акты и пакеты защиты. Получение разрешения на строительство является необходимым документов для строительной сферы.

 63. Ремонт пластиковых окон
  Не так давно нам довелось работать с клиентом из Химок, которому требовался ремонт пластиковых окон.
  Мы были очень благодарны за возможность оказать услугу им, и они остались очень довольны результатом.
  Ремонт пластиковых окон может быть достаточно сложным и длительным процессом из-за хрупкости материала. Однако наша команда справилась с поставленной задачей и успешно выполнила все ремонтные работы своевременно.
  Заказчик был в восторге от того, как оперативно мы смогли вернуть его окна в рабочее состояние, и поблагодарил нас за оперативное обслуживание.
  В компании himki-remontokon.ru мы гордимся тем, что предоставляем достойные услуги, отвечающие потребностям наших клиентов.
  Мы понимаем, насколько важно иметь исправные окна, особенно в холодное время года, когда они больше всего нуждаются для теплоизоляции.

 64. Быстромонтируемые здания – это актуальные системы, которые отличаются повышенной быстротой возведения и мобильностью. Они представляют собой сооруженные объекты, состоящие из заранее сделанных элементов либо компонентов, которые могут быть скоро установлены на районе стройки.
  Завод быстровозводимых конструкций отличаются гибкостью а также адаптируемостью, что дозволяет легко менять а также переделывать их в соответствии с нуждами клиента. Это экономически успешное и экологически надежное решение, которое в последние годы получило маштабное распространение.

 65. Cicagobol75 Autumn is a season of magic, and nothing captures its spirit quite like the crisp, golden days that dot the landscape. The weather in autumn is nothing short of excellence, as the unyielding heat of the summer season gives way to gentle, refreshing breezes and mild climates. The sun bathes the globe in a cozy, sweet light, casting a gentle, golden-brown glow on the forests as their leaves slowly change into a breathtaking tapestry of scarlets, tangerines, and goldens. It’s a time when nature itself seems to take a deep breath, exhaling a sense of tranquility and balance that washes over everything in its way.

  The clear, blue skies of autumn stretch out endlessly, making it the perfect season for outdoor adventures. Whether you’re strolling through a park blanketed in dropped leaves, sipping a pumpkin spice latte at a sidewalk cafe, or simply gazing up at the starry nights, autumn’s weather invites you to savor the simple pleasures of life. There’s a comforting sentimentality in the air as the season unfolds, reminding us that change can be lovely and that there’s immense attractiveness in the subtle, yet magnificent, transformations that autumn brings.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here